Afgelopen vrijdag 10 mei 2019 vond alweer de 6e editie plaats van de Sport Heroes Survivalrun Challenge in Havelte. Al jaren organiseren we dit samen met Stichting Special Heroes en elk jaar is het weer een groot succes. Even als in 2018 was Defensie ook aanwezig met het @433 Herstelpeloton/ 43e Gemechaniseerde Brigade Havelte Johan Post Kazerne.

Fantastisch om te zien hoe alle militairen en alle andere vrijwilligers de leerlingen enthousiasmeerden om ze over de eindstreep te krijgen nadat ze de 4,5 km of 2,5 km volbracht hadden.

In een heerlijke hottub konden de leerlingen nog even nagenieten van hun prestatie. Bij deze editie waren ook weer veel nieuwe scholen aan de start naast de vertrouwde scholen die elk jaar present zijn.

Namens Special Heroes en Survivalrun Havelte IEDEREEN bedankt! En met name natuurlijk ook de leerlingen en begeleiders van RENN4 VSO de Windroos, VSO De Wingerd Damwald, Piet Bakkerschool#Wingerd #NunspeetOnderwijscentrum de TwijnKoninklijke Kentalis #DeSkelp DrachtenZmlk de meentschool #WinschotenW.A. Van Lieflandschool GroningenThriantaschool VSO #Emmen en #Boslust #Ommen

Bron: Special Heroes on Facebook