Februari nadert, dus tijd voor de organisatie van de Havelter Survivalrun om de blik op 10 mei 2020 te richten! Een nieuw parcours, een wedstrijdcategorie voor de volwassenen, Korte Survivalrun (KSR), en een Sport Heroes Survivalrun Challenge, 23 april, met deelnemers vanuit heel Noord-Nederland maken dat we als organisatie niet rustig aftellen tot 10 mei, genoeg te doen!

De eerste hindernissen hangen alweer in het bos; mocht je er een kijkje willen nemen, blijf dan uit weilanden & akkers! Het parcours is onmogelijk zo mooi en gevarieerd te maken zonder de medewerking van de landeigenaren, we houden ze graag te vriend.

Naast de hindernissen, staat ook de inschrijving alweer in de steigers. 1 februari om 7:00uur gaat de inschrijving open.
Inschrijven doe je hier! Er is plek voor 1300 deelnemers, maar wees er op tijd bij, want vol = vol! 1 april sluit de inschrijving definitief.

Wil je nou helpen om de ruim 600 Sport Heroes op 23 april een geweldige dag te geven? Of wil je ervoor zorgen dat de 1300 deelnemers aan de Havelter Survivalrun 10 mei een mooie en uitdagende wedstrijd kunnen lopen? Meld je dan aan via vrijwilligershsr@gmail.com, alle handen zijn welkom.
Hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws en previews van hindernissen!

Militairen in actie bij de Sport Heroes Survivalrun Challenge ยด19

Tot 23 april of 10 mei!