Door de maatregelen om de COVID19 epidemie tot een halt te roepen, kunnen helaas de Sport Heroes Survivalrun Challenge & Havelter Survivalrun niet door gaan.

Een deel van de hindernissen was al opgebouwd in de omgeving van Havelte..

De regering heeft besloten dat tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Daardoor kunnen helaas onze evenementen niet doorgaan. Door de volle kalender en de aangevraagde vergunningen kunnen wij niet zomaar verschuiven.

Op dit moment zijn we aan het uitzoeken of volledige restitutie mogelijk is, dan wel dat er toch een klein bedrag van het inschrijfgeld ingehouden gaat worden. Zodra hier over meer duidelijk is, krijgen de deelnemers bericht.

Een enorme teleurstelling, niet alleen voor ons als organisatie, maar ook voor de 1100 reeds ingeschreven deelnemers.

Volgend jaar zal op 9mei 2021 de Havelter Survivalrun zijn 10e editie vieren. Met een tweede poging om een KSR wedstrijd te organiseren, maar ook het ONK JSR! De Survivalrun Bond Nederland heeft aan de Havelter Survivalrun het Nederlands Kampioenschap toegekend, waar wij uiteraard heel blij mee zijn.
Op naar een nieuw seizoen, zonder COVID19!